Läskisoosin terveydelliset vaikutukset

Läskisoosin terveydellistä vaikutuksista ollaan montaa eri mieltä. Tärkeintä lienee voida arvioida kuinka usein, ja kuinka paljon kerrallaan, läskisoosia voi syödä ilman terveydellisiä ongelmia.

Järjestömme kunnioitettu Pääsihteeri on usein viisaasti sanonut: "Liika on liikaa, mutta kohtuus on yleensä liian vähän". Tähän syvämietteiseen ajatukseen liittyen hän on myös todennut, että läskisoosia ei ehkä pitäisi syödä joka päivä, mutta joka toinen päivä on kuitenkin liian harvoin.
Pääsihteerimme pitkään ja laajaan kokemukseen luottaen uskallammekin sanoa, että jotain tältä väliltä, joka päivä-joka toinen päivä, saattaisi olla suositeltavaa.

Pääsihteerimme mukaan läskisoosia ei tule myöskään syödä päivän jokaisella aterialla ellei se maita.
Kuten "Läskisoosin lyhyt historia" sivulla kerromme, on läskisoosi kuulunut joskus jopa maaseutuväestön aamupalaan. Tämäkin on ymmärrettävää, varsinkin kun tiedetään tuohon aikaan 1900-luvun alussa aamutoimien alkaneen kello 3 aamuyöstä.
Nykyajan ihmiselle läskisoosiateria kello 3 on itse asiassa iltapala, eikä siis mitenkään ajatuksena outo.
Johtopäätöksenä voidaan siis todeta, että läskisoosia voi syödä ainakin sekä aamu- että iltapalalla.

Syväluotaus internetissä haulla "rasvan terveydelliset vaikutukset" antoi tuloksena tasapelin, joka ei millään lailla auttanut meitä selvittämään mitkä ovat läskisoosin terveydelliset vaikutukset.
Tulemme kuitenkin jatkamaan aloittamaamme tukimusta, sekä julkaisemaan tutkimusraportin näillä sivuilla heti sen valmistuttua.

Apulaisvarapääsihteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti