maanantai 5. toukokuuta 2014

Läskisoosistandardi

Maailman Läskisoosijärjestön läskisoosistandardi valmistui ennätysajassa.

http://laskisoosijarjesto.blogspot.fi/p/maailman-laskisoosijarjeston.html

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi ei todellakaan kuulu aitoon läskisoosiin. Olemme kuitenkin tuskallisen tietoisia siitä, että riittävän rasvaisen lihan saanti on kiven alla jolloin voin käyttö on valitettavasti tarpeen.

      Poista
  2. Mielestäni voi pekonilla korvata tuon rasvan puutteen jos ei kunnon siankylkeä saa.
    Tulee ikävä kyllä pieni savun aromi pekonista, jota en näe huonona.

    VastaaPoista
  3. Miksei pekonikin sopisi, mutta tällä hetkellä uskomme että laardi saattaisi olla paras vaihtoehto juuri aidon läskisoosin tekoon. Laardin saatavuus vain näyttää aika huonolta.
    Laardin käytöstä lisää sivullamme "Aitoa läskisoosia vähärasvaisesta tai lähes rasvattomasta lihasta".

    VastaaPoista